Tinktura ECHINACEA PURPUREA, 50 ml

Tinktura ECHINACEA PURPUREA, 50 ml

13.00 

Kategorija:

Opis

Ova moćna biljka s izvanrednim terapeutskim sposobnostima poznata je stoljećima kao lijek drevnih Indijanaca.
U ovoj se prekrasnoj biljci nalazi složena kombinacija aktivnih spojeva kojima se pripisuju antimikrobna i imunostimulirajuća svojstva. Podržava i osnažuje imunološki sustava kod prehlada i gripe te ostalih vrsta upala i infekcija.
Ehinacein, spoj svojstven samo ehinaceji, sprječava prodiranje mikroba u zdrave stanice tako da virusi i bakterije ne mogu uspostaviti uporište u organizmu. Pomaže tijelu da stvori veći broj obrambenih krvnih stanica, to jest, povećava broj T-stanica, pojačava proizvodnju i aktivnost makrofaga (njihovu sposobnost za uništavanjem stranih tijela), stimulira lučenje interferona i interleukina I,  štiti stanice od napada stranih tijela. Najbolja formula za jačanje imuniteta, naročito kod najtežih oboljenja. Echinacea je dobra protiv prehlade, gripe i groznice, kao i sve vrste infekcije, upale i otoka.
Može se primjenjivati i izvana za zacjeljivanje rana te kao dezinficijens za apscese, modrice i površinske rane koje ne zarastaju dobro.
Naše fizičko tijelo je dom za naš duh i dušu te ga je potrebno njegovati i voljeti. Ova biljka čarobnica jedna je od pomagačica nama i našem tijelu pa joj zato hvala na tome.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tinktura ECHINACEA PURPUREA, 50 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)