TINKTURA OD PLUĆNJAKA, 50 ml

TINKTURA OD PLUĆNJAKA, 50 ml

13.00 

Kategorija:

Opis

Zapitaj se; Da li osjećaš snagu svojih pluća koja predstavljaju štit od vanjskog svijeta, teških emocija, straha i vanjskih utjecaja?
Duboko udahni i potom duboko izdahni.
Da li kada udahneš osjećaš dubinu svojih pluća? Ili ih je možda strah, tuga ili žalost preuzela? Ili možda neka infekcija respiratornog sustava? Da li imaš uporni kašalj?
Ako su vam pluća puna životnog tereta, opterećena vanjskim utjecajima, pušenjem, oslabljena zbog virusne ili bakterijske infekcije i ako želite prodisati punim plućima ova tinktura je stvorena upravo za to.
Prema tradicionalnoj kineskoj medicini pluća i debelo crijevo kao duali organ predstavljaju element metala koji je pun nečistoća; bilo osobnih ili od vanjskog svijeta.
Priroda nam je podarila lijek u obliku biljke plućnjak čiji listovi zapravo i samom fizionomijom podsjećaju na plućno krilo i alveole.
Tinktura plućnjaka tvori nevidljivi štit oko cijelih pluća te se fitoterapeutski koristi kod infekcija dišnog sustava.
Naši su je preci od pamtivijeka koristili za različite plućne infekcije, od upale pluća i tuberkuloze pa sve to bronhitisa i astme.
Osim što je ova tinktura stvorena za liječenje infekcija respiratornog sustava i kašlja, ako već dugo sebe zaboravljaš staviti na prvo mjesto, ako te preuzela tuga i žalost, ovom tinkturom želimo ojačati taj ranjivi duhovni aspekt koji sačinjava astralno i etersko tijelo, a na fizičkom planu sve te emocije preslikavaju se na naša pluća.

Pakiranje: 50 ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TINKTURA OD PLUĆNJAKA, 50 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)